Lékárna Patro

Obtížný povrch - ne, neníObtížný sklon - ne, neníBezbariérový vstup hlavním vchodem - ano jeBezbariérový vstup bočním vchodem - ne, neníSchody - ne, neníTočité schodiště - ne, neníVýtah - ne, neníPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu - ne, neníLižiny nebo rampa - ne, neníÚzké dveře nebo průjezdy - ne, neníPřístupná toaleta - WC I. - ne, neníČástečně přístupná toaleta - WC II. - ne, neníNepřístupná toaleta - běžné WC - ne, neníVyhrazené parkovací místo - ano je
Kategorie: Lékárny

Adresa

Ruská 99/44, 703 00 Ostrava-Vítkovice

Vstup

Před vstupem se nachází jeden schodišťový stupeň (výška 6,5 cm, hloubka 53 cm). Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají automaticky do stran (průjezdná šířka 160 cm, bez prahu). Za vstupními dveřmi se nachází zádveří (šířka 247 cm, hloubka 147 cm). Dveře zádveří jsou jednokřídlé a otvírají se směrem ze zádveří (průjezdná šířka 91 cm, bez prahu, bez madla).

Interiér

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Podlahu tvoří dlažba. Odbavovací pult je umístěn ve výšce 105 cm, odkládací pult 73 cm, hloubka podjezdu 16 cm.

Výtah

Lékárna se nachází v úrovni přilehlého terénu.

WC

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování

Z boku budovy, u vstupu do zdravotního střediska se nachází dvě vyhrazené parkovací stání o dostatečné šířce. Přístup ke vstupu je v pořádku.

Datum aktualizace

2/2021

Fotografie