Obřadní síň ÚMOb Stará Bělá

Obtížný povrch - ne, neníObtížný sklon - ano jeBezbariérový vstup hlavním vchodem - ne, neníBezbariérový vstup bočním vchodem - ano jeSchody - ano jeTočité schodiště - ne, neníVýtah - ne, neníPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu - ne, neníLižiny nebo rampa - ne, neníÚzké dveře nebo průjezdy - ne, neníPřístupná toaleta - WC I. - ne, neníČástečně přístupná toaleta - WC II. - ne, neníNepřístupná toaleta - běžné WC - ano jeVyhrazené parkovací místo - ano je
Kategorie: MMO, ÚMOb, úřad, obřadní síň

Adresa

Junácká 127, 724 00 Ostrava-Stará Bělá

Vstup

Přístupová komunikace před hlavním vstupem je provedena ze zámkové dlažby (příčný sklon až 7%, podélný sklon 7%). Hlavní vstup, umístěný na ulici Junácká, je bariérový (2 schody). Vstupní dveře objektu jsou mechanicky otevíratelné ven, dvoukřídlé (průjezdná šířka hlavního křídla 58 cm), umístěny ve výklenku - nice (šířka 136 cm, hloubka 38 cm). Za vstupními dveřmi následuje zádveří (šířka 210 cm, hloubka 100 cm) na které navazují schody do přízemí (+ 8). Přístupová komunikace k zadnímu vchodu přes bránu k parkovišti pro zaměstnance je provedena ze zámkové dlažby (podélný sklon 13,5%). K zadnímu vstupu nutno překonat odvodňovací žlábek, který je umístěn v zámkové dlažbě podél celé zadní části budovy. Úroveň komunikace a vnitřní podlahy zádveří zadního vstupu jsou v rovině. Jednokřídlé dveře vsazeny do prostorného výklenku se otevírají mechanicky směrem ven (průjezdová šířka 86 cm, práh výška 2,5 cm) a jsou umístěny v nice (šířka 101 cm, hloubka 34 cm). Za vstupem se nachází prostor (šířka 310 cm, hloubka 170) ze kterého následně vedou schody (+4) ústící do přízemí.

Interiér

Jednotlivá podlaží jsou dostupná pouze schody šířky 140 cm. Obřadní síň se nachází v 1. patře (2.NP). Vstupní dveře mají šířku 90 cm.

Výtah

Výtah není k dispozici.

WC

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování

Ve vzdálenosti asi 170 m přes komunikaci Junácká, naproti od hlavního vstupu se na parkovišti nachází jedno vyhrazené parkovací stání.

Datum aktualizace

10/2016

Fotografie