Pošta Vratimov 1

Obtížný povrch - ne, neníObtížný sklon - ne, neníBezbariérový vstup hlavním vchodem - ano jeBezbariérový vstup bočním vchodem - ne, neníSchody - ano jeTočité schodiště - ne, neníVýtah - ne, neníPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu - ano jeLižiny nebo rampa - ne, neníÚzké dveře nebo průjezdy - ne, neníPřístupná toaleta - WC I. - ne, neníČástečně přístupná toaleta - WC II. - ne, neníNepřístupná toaleta - běžné WC - ne, neníVyhrazené parkovací místo - ano je
Kategorie: Pošta

Adresa

Frýdecká 853/57, 739 32 Vratimov

Vstup

Přístup ke vchodu do objektu je proveden ze zámkové dlažby bez nerovností. Před vstupními dveřmi tvoří povrch dlažba s menšími nerovnostmi a kovová rohož. Manipulační prostor před vstupem je dostatečný. Vstupní dveře jsou dvoukřídlé, automaticky otevíravé do stran (průjezdná šířka 184 cm, bez prahu). Za vstupními dveřmi se nachází zádveří (šířka 306 cm, hloubka 892 cm) se 7 schodišťovými stupni. Převýšení kompenzuje volně přístupná schodišťová plošina. Před vstupem na plošinu je dostatečný manipulační prostor. Plošina je šikmá, otevřená a průchozí (šířka 79 cm, hloubka 90 cm, nosnost 300 kg). Ovladač plošiny je umístěn vně plošiny ve výšce 104 cm.

Interiér

Pobočka pošty se nachází ve vyvýšeném přízemí, které je přístupné pomocí plošiny. Vstupní jednokřídlé dveře na poštu se otevírají  mechanicky směrem ven (průjezdná šířka 77 cm, bez prahu, madlo chybí). Manipulační prostor v interiéru pošty je dostatečný. Podlahu tvoří dlažba, kobercová rohož a teraso. Výška pultu 91 cm.

Výtah

Výtah je v objektu umístěn na podlaží pobočky pošty. Odtud je možno výtah použít do podlaží Městského úřadu.

WC

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování

Na parkovišti před budovou se nachází jedno vyhrazené parkovací stání. Vyhrazené parkovací stání vyhovuje příčným i podélným sklonem s dostatečnou šířkou. Parkovací stání navazuje na pěší komunikaci (sklon do 6 %; přes snížený obrubník 1 cm) ze zámkové dlažby vedoucí k objektu.

Poznámka

Pobočka pošty se nachází v budově Městského úřadu.

Datum aktualizace

07/2019

Fotografie