Pošta Ostrava 19

Obtížný povrch - ne, neníObtížný sklon - ne, neníBezbariérový vstup hlavním vchodem - ne, neníBezbariérový vstup bočním vchodem - ne, neníSchody - ano jeTočité schodiště - ne, neníVýtah - ne, neníPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu - ne, neníLižiny nebo rampa - ne, neníÚzké dveře nebo průjezdy - ano jePřístupná toaleta - WC I. - ne, neníČástečně přístupná toaleta - WC II. - ne, neníNepřístupná toaleta - běžné WC - ne, neníVyhrazené parkovací místo - ne, není
Kategorie: Pošta

Adresa

Frýdecká 28/426, 719 00 Ostrava-Kunčice

Vstup

Přístup ke vchodu do objektu je proveden z asfaltu, který je místy rozpraskaný. Vstup do objektu je bariérový (+ 5 schodů). Na pravé straně je nad schody umístěno madlo (výška 96 cm). V rohu pod schodištěm je umístěn zvonek (výška 96 cm, odsazení od rohu 7 cm). Prostor před vstupními dveřmi (šířka 133 cm, hloubka 80 cm) je omezený. Vstupní dveře jsou dvoukřídlé, mechanicky otevíravé směrem dovnitř (průjezdná šířka 63 cm, výška prahu 8 cm), bez madla. Za vstupními dveřmi se nachází zádveří (šířka 438 cm, hloubka 328 cm), povrch tvoří teraso.

Interiér

V objektu se v přízemí nachází pobočka pošty. Ze zádveří o dostatečné šířce a hloubce vedou na pobočku pošty jednokřídlé, mechanicky otevíravé dveře směrem do zádveří (průjezdná šířka 90 cm, výška prahu 3 cm), bez madla. Manipulační prostor v interiéru pošty je dostatečný. Podlahu tvoří dlažba. Výška pultu je 97 cm.

Výtah

Výtah se v objektu nenachází.

WC

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování

Vyhrazené parkovací stání není v blízkosti objektu k dispozici.

MHD: Cca 100 m od budovy se nachází autobusová zastávka Kunčice škola. Povrch zastávky tvoří asfalt. Zastávka není řešena bezbariérově. Šířka nástupiště je dostatečná. Přístup od zastávek je bezproblémový. Asfalt je místy rozpraskaný.

Poznámka

Pobočka pošty se nachází v budově Mateřské školy.

Datum aktualizace

07/2019

Fotografie