Lékárna Magnolia

Obtížný povrch - ne, neníObtížný sklon - ne, neníBezbariérový vstup hlavním vchodem - ano jeBezbariérový vstup bočním vchodem - ne, neníSchody - ne, neníTočité schodiště - ne, neníVýtah - ne, neníPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu - ne, neníLižiny nebo rampa - ano jeÚzké dveře nebo průjezdy - ne, neníPřístupná toaleta - WC I. - ne, neníČástečně přístupná toaleta - WC II. - ne, neníNepřístupná toaleta - běžné WC - ne, neníVyhrazené parkovací místo - ne, není
Kategorie: Lékárny

Adresa

Hlučínská 183/126, 747 14 Ludgeřovice

Vstup

Povrch před objektem, který se skládá ze zámkové dlažby. Výškový rozdíl mezi úrovní pěší komunikace a vnitřní podlahou objektu je z jedné strany bariérový (+3 schody) a z druhé strany nájezdovou rampou (sklon 8,8 %, šířka 112 cm, délka 513 cm). Jednokřídlé dveře, s prahem (výška 2 cm), se otevírají mechanicky směrem dovnitř (průjezdová šířka hlavního křídla je 100 cm).  Za vstupními dveřmi se nachází zádveří nepravidelného tvaru (šířka 106 cm, hloubka 190 cm). Dveře zádveří jsou jednokřídlé bez prahu a otvírají se mechanicky dovnitř lékárny (průjezdová šířka hlavního křídla je 90 cm).

Interiér

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody se zde nenacházejí. Podlahu tvoří rovná dlažba. Výška pultu je vyšší než 80 cm.

Výtah

Celý prostor lékárny se nachází v úrovni přilehlého terénu.

WC

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování

Vyhrazené parkovací stání není k dispozici

Poznámka

Ze zádveří vedou další jednokřídlé mechanicky otvíratelné dveře s dostatečnou průjezdnou šířkou do prodejny zlatnictví.

Lékárna se nachází v bezprostřední blízkosti městského obvodu Ostrava – Petřkovice.

Datum aktualizace

8/2016

Fotografie