Pošta Ostrava 5 – PROVOZOVNA ZRUŠENA

Obtížný povrch - ne, neníObtížný sklon - ne, neníBezbariérový vstup hlavním vchodem - ano jeBezbariérový vstup bočním vchodem - ne, neníSchody - ne, neníTočité schodiště - ne, neníVýtah - ne, neníPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu - ne, neníLižiny nebo rampa - ne, neníÚzké dveře nebo průjezdy - ne, neníPřístupná toaleta - WC I. - ne, neníČástečně přístupná toaleta - WC II. - ne, neníNepřístupná toaleta - běžné WC - ne, neníVyhrazené parkovací místo - ano je
Kategorie: Pošta

Adresa

Dr. Martínka 1406/12, 700 30 Ostrava-Hrabůvka

Vstup

Pěší komunikace k objektu je provedena ze zámkové dlažby bez nerovností. Manipulační prostor před vstupem je dostatečný a je zde umístěna gumová rohož Dvoukřídlé vstupní dveře se otevírají mechanicky směrem dovnitř (průjezdová šířka 83 cm, bez prahu). Dveře jsou umístěny v nice (šířka 198 cm, hloubka 31 cm). Nad osou vstupních dveří se nachází akustický orientační majáček.

Interiér

Manipulační prostory a průchody v interiéru jsou dostatečné. Podlahu tvoří rovná keramická dlažba. Výška pultu je 90 cm a výška odkládacího pultu 50 cm.

Výtah

Výtah se v objektu nenachází.

WC

V objektu není přístupná ani částečně přístupná toaleta.

Parkování

Přímo před poštou se nachází jedno vyhrazené parkovací stání o dostatečné šířce. Parkovací stání navazuje na sníženou pěší komunikaci ze zámkové dlažby vedoucí k poště.

Poznámka

V blízkosti pošty se nachází autobusová zastávka Hrabůvka kostel. Zastávka je vzdálena k objektu cca 250 m. Výška nástupní hrany nástupiště je 15 cm, šířka nástupiště je 320 cm. Pro přechod komunikace je možné využít bezbariérový přechod pro chodce nebo podchod s rampou.

Datum aktualizace

10/2017

Fotografie