Lékárna BENU

Obtížný povrch - ne, neníObtížný sklon - ne, neníBezbariérový vstup hlavním vchodem - ano jeBezbariérový vstup bočním vchodem - ne, neníSchody - ne, neníTočité schodiště - ne, neníVýtah - ne, neníPlošina nebo výtah jen pro osoby s omezenou schopností pohybu - ne, neníLižiny nebo rampa - ne, neníÚzké dveře nebo průjezdy - ne, neníPřístupná toaleta - WC I. - ne, neníČástečně přístupná toaleta - WC II. - ne, neníNepřístupná toaleta - běžné WC - ne, neníVyhrazené parkovací místo - ano je
Kategorie: Lékárny

Adresa

Výškovická 2526/120, 700 30 Ostrava-Zábřeh

Vstup

Přístupová komunikace je z velkoformátové betonové dlažby. Před vstupem do objektu je dostatečný manipulační prostor a povrch je z velkoformátové betonové dlažby. Jednokřídlé dveře (průjezdná šířka 85 cm, práh 2 cm) se otevírají mechanicky směrem ven. Za vstupními dveřmi se nachází samotný prostor lékárny. Vstupní dveře nejsou opatřeny madlem.

Interiér

Manipulační prostor v interiéru je dostatečný. Průchody se zde nenacházejí. Podlahu tvoří rovná dlažba. Výška pultu je 110 cm.

Výtah

V prostoru lékárny se výtah nenachází, lékárna je umístěna v přízemí.

WC

V prostoru lékárny se výtah nenachází, lékárna je umístěna v přízemí.

Parkování

V blízkosti lékárny (cca 50 metrů) se nachází 2 vyhrazená parkovací stání. Parkovací stání jsou dostatečných rozměrů. Přístup na chodník vedoucí k lékárně je zajištěn sníženým obrubníkem.

Datum aktualizace

12. 1. 2022

Fotografie